Palvelut

Opetamme halutessa varavarjon/siiven omistajaa tekemään pakkaukset/venytykset itse, samalla kun pakkaamme/venytämme yhdessä. Voit myös lähettää varjon/siiven meille pakattavaksi Klaukkalan matkahuoltoon.

  • Varavarjon pakkaus ja silmämääräinen tarkistus 50€ + postitus
  • Varjoliitimen punoksien venytys 50€ + postitus
  • Yksityisopetusta esim. maakäsittelyssä 400€ päivä (kahdeksan aktiivista tuntia)
  • Varavarjon heitto Vauhtifarmin 170m vaijeriliussa 25€ (minimi neljä heittäjää kerralla) Pakkaus sovittavissa erikseen.

Tuo varavarjo tuuletettuna niin voimme pakata sen odottaessasi.

Voit myös heittää oman varavarjosi Vauhtifarmin vaijeriliu-ussa, jossa nopeus kasvaa suurinpiirtein samaksi kuin se on lentäessä. Avausnykäys on hyvin aidon tuntuinen. Tämän jälkeen tiedät tarkasti kuinka heittää varavarjo ja miltä se tuntuu. Sen jälkeen yhdessä pakkaamme sen. Hinta heitolle 25€ ja pakkaukselle 50€ per varavarjo. (minimi kaksi heittäjää/pakkaajaa kerralla)

Varavarjo suositellaan pakattavaksi noin 6kk välein. Näin se pysyy ilmavana ja aukeaa nopeammin.

Punokset pitää venyttää vähintään 6kk välein. Suosittelemme kauden alkua ja kauden puoliväliä. Tai silloin jos siipi on kastunut. (Märkä kutistaa punoksia)

Yksityisopetus järjestetään pääsääntöisesti Vauhtifarmilla Nurmijärven Perttulassa. Tarvittaessa muuallakin, mutta silloin lisäämme hintaan matkakulut.