Edustamamme merkit

Tässä hieman tietoa merkeistä joita maahantuomme.
Gin Gliders on todennäköisesti maailman suurin varjoliidinten valmistaja. Gin Seok Song perusti firman aikanaan kun hän lähti maailman suurimmasta firmasta Edelistä. Gin on intohimoinen varjoliitäjä, kisapilotti ja suunnittelija. Hänen luomuksiaan ovat mm. koko Boomerang sarja, Oasis, Sprint, Carrera ja GTO sarja.
Niviuk on ollut markkinoilla yli 10v ja on nykyään yksi suurista. Sen tunnetuimpia siipiä ovat Artik ja Hook sarja, puhumattakaan takoo tandemeista tai Icepeak kilpaliitimistä. Nykyään Niviuk on myös suosittu paramoottoripuolella.

Advance on yksi vanhimmista ja suurimmista. Se on kieltämättä varjoliidinten Rolls Royce. Sveitsiläisenkellon tarkkaa työjälkeä, jollaista et löydä mistään muualta.
Dudek on kiistämättä maailman suosituin paramoottorisiipien valmistaja ja suunnittelija. Snaket kahmivat kultaa pylon race kilpailuissa ja Universal, Nucleon, Hadron ovat todella arvostettuja ja suosittuja malleja maailmalla.
Pierre Aubert ja hänen firmansa PAP-paramotors ovat yksi vanhimmista paramoottoreiden rakentajista. PAP mallit ovat eniten kopioituja koko maailmassa. PAPin rosterinen kehikko on osoittautunut kaikista luotettavammaksi kautta historian. Maailmanmestarit vannovat PAPin nimeen.
Scout on uusin tulokas paramoottoripuolella. Scoutin innovatiiviset ratkaisut ovat kiistämättä hienointa mitä paramoottorimaailmassa on koskaan nähty.
Flymaster on syrjäyttänyt kilpailijansa maailman ykkösmerkkinä. Flymaster on kuuluisa laadukkaista tuotteistaan sekä kuluttajaystävällisestä linjastaan. Jatkuvasti uusiutuva softa takaa sen, että lennät aina uusimmilla innovaatioilla.